Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı

Lekeli Ciltlere Özel Güneş Kremi: Solante Pigmenta

Aralık 26, 2022 09:28
0

BEĞENDİM

Güneş, en güçlü D vitamini kaynağıdır. D vitamini alımını sağlamak ve bronzlaşmak için özellikle yaz aylarında plajlarda, tatil beldelerinde uzun süre güneşleniriz. Ancak unutulmamalıdır ki cilt güneşin zararlı ışınlarına karşı maksimumum 5 ile 30 dakika arası korur. Bu dakika sonrasında uzun süre güneşe maruz kalmak ciltte leke, nem ve elastikiyet kaybı gibi problemleri meydana getirir.

Her cilt tipinin güneş ışınlarına karşı korunmaya ihtiyacı vardır. Bu noktada özellikle lekeli ve lekelenmeye eğilimli ciltler diğer cilt tiplerine oranla daha dikkat etmeli ve yaz aylarında güneş kremini yanından ayırmamalıdır. Bahsettiğimiz gibi güneşe uzun süre maruz kalmak ciltte başta leke olmak üzere birçok problemi oluşturur. Eğer sizin de cildiniz lekeye eğilimli ise özel olarak geliştirilmiş olan Solante Pigmenta güneş kremi tercih edebilirsiniz. Solante pigmenta kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Solante Pigmenta Lotion SPF 50+ Güneş Koruyucu

Lekeli ve lekelenmeye eğilimli ciltler için geliştirilmiş koruyucu losyondur. İçeriğindeki SPF50 sayesinde güneşin zararlı ışınlarına karşı cilde maksimum koruma sağlar. Yağsız ve ince yapısı sayesinde hem cilde kolayca uygulanır hem de cilt tarafından hızlıca emilir.

Denize veya havuza girmeden ya da çıktıktan sonra uygulama yapabilirsiniz, suya dayanıklı formülle hazırlanmıştır. Hipoalerjeniktir ve paraben gibi zararlı maddeler içermez. Cildin korunmasına yardımcı olur ve ciltte leke görünümünün önlenmesini destekler. Cildinizi korurken pürüzsüz bir görünüm sevenlerdenseniz Solante Pigmenra tinted leke karşıtı renkli güneş kremini tercih edebilirsiniz.

Sizde Solante Pigmenta fiyat , ürün özellikleri ve tüm Solante ürünlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.