Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı

Esthederm ile Zamana Meydan Okuyun!

Ekim 12, 2022 16:09
0

BEĞENDİM

Esthederm, ileri teknolojiyle üretilmiş ürünleriyle tüketicilerin sağlık, güzellik ve estetik ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen global bir markadır. Dünyanın birçok yerinde seçkin ve kaliteli bir satış kanalıyla ürünlerin dağıtımını gerçekleştirmektedir. Tüm cilt tiplerine özel olarak hazırlanan Esthederm ürünleri çevresel etkenler ve yaşa bağlı olarak görünen cilt problemlerini en aza indirgemeye destek olur.

Esthederm, cildin doğal sağlığını ve güzelliğini korumak için ürünlerin içeriğinde Cellular Water-Hücresel su bulundurmaktadır. Cilde uyum sağlayan formülleri ile cildin yapısını koruyarak yaşlanmaya karşı güçlenmesini ve çevresel faktörlere karşı cildin dirençli olmasını sağlar. O halde gelin birlikte markanın en popüler serilerine göz atalım…

Esthederm Propolis Serum

Esthederm Propolis serum,  yoğun arındırıcı özelliği sayesinde cilt pürüzlerini gidermeye, cilt lekelerini en aza indirgemeye ve cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı bakım serumudur. Formülünde patentli celluar water ve propolis complex bulunmaktadır. Peki İnstitut Esthederm Propolis serumu kimler kullanabilir? Sorusunu cevaplayacak olursak; Akneye eğilimli sivilceli ciltler, antibakteriyel ve detoks etkisi arayan tüm ciltler için kullanıma uygundur diyebiliriz. Etkili bir sonuç için temiz cilde uygulanması ve düzenli kullanılması gerekir.

Cildin için Hyaluronic Serum

Esthederm hyaluronic serum, yoğun nemsizlik, ince çizgi ve kırışıklık karşıtı geliştirilmiş anti aging etkili bakım serumudur. İçeriğindeki Hyalüronik asit cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve cilde doğal bir canlılık kazandırır. Özellikle kuru ciltlerin rahatlamasına ve nem depolamasına yardımcı olur. Temiz cilde 2-3 pompa yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayınız. Etkinliğini arttırmak için Esthederm hyalüronic cream ile birlikte kullanabilirsiniz.

Esthederm Hücresel Bakım Serisi

Yaşlanma karşıtı özel olarak geliştirilmiş olan bu seri cildi çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. 3 etkiyi 1 arada sunarak cildi temizler, nemlendirir, antioksidan özelliği ile cildi korur.

Hücre yenilenmesine destekleyen formülü sayesinde cildi yeniler, tazeler ve genç bir görünüm kazandırır. Seride yer alan Institut Esthederm Cellular cilt ürünleri, çizgi, kırışıklık, sıkılık kaybı gibi problemlerin azalmasına yardımcı olur. Cildi nemlendirir ve besler.

Sizde Esthederm Photo Reverse, Esthederm güneş kremi, Esthederm hyaluronic krem ve tüm Esthederm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.