Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
En iyi Aksiyon Filmleri Kasım Ayında Filmbox Extra Ekranlarında

En iyi Aksiyon Filmleri Kasım Ayında Filmbox Extra Ekranlarında

Kasım 21, 2021 09:20
En iyi Aksiyon Filmleri Kasım Ayında Filmbox Extra Ekranlarında
0

BEĞENDİM

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, en parlak yıldızları, aksiyon, gerilim, heyecan dolu sürükleyici öykülerle birleştiren filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor. 

Macera sinemasının en heyecanlı öykülerini ve Keanu Reeves, Halle Berry, Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker, 50 Cent, Chris Pine, Jeff Bridges gibi dünya yıldızlarını evinize getiren heyecan dolu yüksek aksiyon filmlerini, Kasım ayında FilmBox Extra ekranlarında izleyebilirsiniz.

John Wick 2 (John Wick 2)  – 23 Kasım Salı – Saat: 23:05

John Wick 4 filmi, tüm dünyada serisinin hayranlarınca sabırsızlıkla bekliyor. Çekim görüntü ve dedikodularıyla dünya genelinde benzer bir beklenti yaratan Matrix Resurrections filminde de oynayan Keanu Reeves’in bir anda kült mertebesine çıkan John Wick serisinde, emekliye ayrılmış duayen bir seri katile can veriyor. Kaybettiği eşinin acısını, can yoldaşı köpeğiyle evinde münzevi bir hayat sürerek yaşayan John Wick, istemeden geri çekildiği suç dünyasında hayatta kalmaya çalışıyor. Heyecanın Roma sokaklarına taşındığı John Wick 2 filmini, FilmBox Extra ekranlarında izleyebilirsiniz.

John Wick 3 (John Wick 3)  – 25 Kasım Perşembe – Saat: 23:00

Karizmatik katil John Wick ile 48 saat içerisinde ikinci randevunuza, güzel aktris Halle Berry’de eşlik ediyor. Bu filmle genişleyen John Wick evreninde, Yüksek Şura'nın çalışma prensiplerini öğrenip, yeni ilginç karakterlerle tanışıyoruz. 14 milyon dolarlık açık kontrat, John Wick’i herkesin hedefi kılıyor ve kahramanımız Continental Hotel sınırları içinde Yüksek Şura üyesi ve açık kontratı açan kişiyi öldürüyor. New York’tan çıkmak ve hayatta kalmak için hizmet sektörünü kullanan bunları yaparken de dövüşüp öldürerek yoluna devam eden John Wick’in nefes kesen hayatta kalma mücadelesini anlatan John Wick 3 filmini, FilmBox Extra ekranlarında izleyebilirsiniz.

Son Şans (Southpaw) – 27 Kasım Cumartesi – Saat: 18:00

Forest Whitaker ve 50 Cent’i, Marvel Sinema Evreni’nin efsane kötülerinden Mysterio’ya can veren Jake Gyllenhaal ile buluşturan film, karısının ölümüyle parçalanan hayatını toparlayıp, kızını ve kariyerini geri kazanmaya çalışan şampiyon bir boksörün öyküsünü anlatıyor.

İki Eli Kanda (Hell or High Water) – 30 Kasım Çarşamba – Saat: 19:50

Bu modern western’de, boşanmış bir baba ve eski mahkum ağabeyi, eski çiftliklerini kurtarmak için karmaşık bir plan yapıyorlar. Filmde efsane aktörler Chris Pine, Jeff Bridges ve Ben Foster’a, Katy Mixon eşlik ediyor.

Keanu Reeves, Jake Gyllenhaal, Jeff Bridges gibi aktörleri ve daha nicelerini, aksiyon filmlerinde kesintisiz ve HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinema severler, kanala VodafoneTV 16. Kanal ve Türksat KabloTV 337. Kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca, filmbox websitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

SPI International, FilmBox Extra’nın yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.